Spring naar content

Scheiden met eigen bedrijf

Scheiden met eigen zaak

Een scheiding kan voor een eigen bedrijf behoorlijke gevolgen hebben. Kentiethomas, kantoor in familierecht en (scheidings)mediation, is gevestigd in breda. Onze scheidingsspecialisten zijn in staat om jou als ondernemer in het scheidingsproces van begin tot eind op deskundige wijze te begeleiden.

Scheiden met eigen bedrijf in omgeving Breda

Een eigen onderneming kan onderdeel zijn van een scheiding. Dit is ook afhankelijk of je bent getrouwd in gemeenschap van goederen of onder huwelijkse voorwaarden en welke afspraken er voorafgaand aan het huwelijk zijn vastgelegd. Een eigen bedrijf kan de scheiding behoorlijk complex maken. Denk daarbij aan de waarde van de onderneming die in veel gevallen moet worden bepaald. Daarnaast dienen de financiën en de opgebouwde pensioenreserves uitgebreid te worden geïnventariseerd en te worden vastgesteld. Ook zullen er afspraken moeten worden gemaakt wie het bedrijf voort gaat zetten.

Scheidingsspecialisten Breda

Onze uitgebreide ervaring, up-to-date kennis en oplossingsgerichte instelling maken ons tot scheidingsspecialisten die het verschil maken en die voor jou als ondernemer en je kinderen alles van a tot z kunnen regelen. Wij beschikken over een kwalitatief netwerk van pensioendeskundigen, taxateurs, etc. Waar wij een beroep op kunnen doen, mocht de situatie daar om vragen. Ons streven is om een duurzame oplossing te creëren voor alle betrokkenen, zodat het bestaan van de onderneming niet in het gedrang komt.

Deskundige partij

Met KentieThomas ben je verzekerd van een deskundige partij die écht verstand van zaken heeft.

Wij zijn aangesloten bij:

Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA)
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS);
Mediatorsfederatie Nederland (MfN);
Vereniging voor Collaborative Practice (VvCP);
International Academy of Collaborative Professionals (IACP)

Contact scheiden en eigen zaak Breda

Ga je scheiden maar heb je een eigen zaak? Wij informeren je tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag over de vorm die het beste past bij jou en de onderneming. Bel naar 085 – 300 1070 of stuur een e-mail naar info@kentiethomas.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.