Spring naar content

Mediator Etten-leur

Een scheiding is een moeilijke periode waarin jij en je ex-partner zoeken naar de beste duurzame oplossingen. Een onpartijdige mediator kan jullie hierbij ondersteunen. Mediation beoogt dat je scheiding niet uitdraait op een rechtszaak met een verliezer en winnaar. Is de wens er om op een constructieve manier te scheiden? Plan dan een kennismakingsgesprek in met één van onze mediators in omgeving Etten-leur.

Op een fijne manier uit elkaar

Als mediators begeleiden wij zowel jou als je ex-partner in deze onrustige en vaak onduidelijke situatie. Tijdens een mediation zitten we gezamenlijk bij elkaar met één doel: op een zo goed mogelijke manier uit elkaar gaan. We vinden het belangrijk dat jullie elkaars verhalen horen. De (zakelijke) afwikkeling van een scheiding verloopt volgens ons namelijk pas echt goed als er oog is voor elkaars emoties en zorgen. Mediation maakt het mogelijk om zaken anders te regelen dan de wet voorschrijft, zolang dit voor jullie beiden een betere regeling is.

De kernwaarden van onze mediators in omgeving Etten-leur:

  1. Vertrouwelijke, open, persoonlijke gesprekken
  2. Luisteren, informeren en meedenken
  3. Respectvol communiceren met elkaar
  4. Betrokkenheid

Laten we kennismaken

Hebben jij en je ex-partner besloten om te scheiden? In deze moeilijke periode kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Graag plannen we snel een kennismakingsgesprek met jou en je ex-partner in. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om naar jullie verhaal te luisteren. We geven jullie aan wat wij voor jullie kunnen betekenen en hoe de begeleiding er uit zal zien, inclusief te verwachten kosten.

Betrokken mediators in omgeving Etten-leur

We vinden het belangrijk dat je met een professionele, invoelende mediator deze persoonlijke situatie kunt bespreken. Onze kennis van de wet en rechtspraak combineren we met coaching, psychologie en onze kennis over de belevingswereld van kinderen. Wil je contact met een van onze mediators in Breda? Neem vrijblijvend contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@kentiethomas.nl of bel ons via 085-3001070.