Spring naar content

Echtscheiding Tilburg

Ga je scheiden en ben je op zoek naar een deskundige partij die jou en je kinderen in dit proces kan coachen, adviseren en begeleiden? KentieThomas is een kantoor van (scheidings)mediators en familierechtadvocaten. Als echtscheidingsspecialisten zijn wij in staat om elke scheiding, zowel nationaal als internationaal, van a tot z te begeleiden.

Scheiden Tilburg

Een scheiding brengt veel onzekerheid en emoties met zich mee. Dan kan het, zeker in het begin, moeilijk zijn om de juiste beslissingen te nemen over alle financiële en praktische zaken die geregeld moeten worden. Wij van KentieThomas zijn er dan om je te helpen. Bij het specialistische kantoor KentieThomas ben je verzekerd van samenwerking met een ervaren en deskundige professional die écht verstand van zaken heeft en je kan begeleiden in de manier van scheiden die het beste bij je past. Lees hier meer over de aanpak van KentieThomas.

Diverse vormen van scheiden

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek informeren wij je over de diverse manieren die mogelijk zijn om een echtscheiding in Tilburg af te wikkelen. Dat kan het beste zijn via mediation of overlegscheiden. In voorkomende gevallen kan het ook in overleg met twee advocaten of zelfs een co-mediation. Als je er echt niet uitkomt met je ex, dan is een gang naar de rechter de laatste optie.  We streven er altijd naar een duurzame oplossing te creëren die voor iedereen aanvaardbaar is. Lees hier meer over de diverse vormen van scheiden.

Duurzame oplossing

Ons doel is dat alles goed geregeld wordt en jullie en jullie kinderen een gelukkige toekomst tegemoet gaan. Je bent dan wel geen partners meer, maar jullie blijven wel collega-ouders. Een scheiding is een heftige gebeurtenis voor een kind. Daarom vinden wij het belangrijk om kinderen aandacht te geven in het proces van scheiden. Wij hebben een ruime ervaring met het voeren van gesprekken met kinderen en beschikken over een essentiële kennis van relevante aspecten van (ontwikkelings)psychologie, het verwerkingsproces en de belevingswereld van kinderen van elke leeftijd. Samen stellen wij een ouderschapsplan op.

Ondersteuning bij echtscheiding in Tilburg

Als echtscheidingsspecialisten zijn wij in staat om elke scheiding, zowel nationaal als internationaal, van begin tot eind – tot de formele afronding bij de rechtbank – te begeleiden. Daarnaast beschikken wij over een kwalitatief netwerk van professionals in Tilburg en omgeving die een bijdrage kunnen leveren als de situatie daarom vraagt, zoals (kinder)coaches, taxateurs, etc. Wij dragen samen met jou zorg voor een duurzame regeling die een vangnet biedt voor nu en in de toekomst.

Contact

Wil je meer informatie over scheiden in Tilburg? Bel dan naar 085 – 300 1070 of stuur een e-mail naar info@kentiethomas.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.