Spring naar content

Mediation bij scheiding Breda

Ga je scheiden en wil je er op een respectvolle wijze samen uit komen? Dan is mediation bij scheiding Breda wellicht voor jou de juiste vorm om de scheiding / het samenlevingscontract te beëindigen. Bij mediation ga je onder leiding van ons als mediator met elkaar in gesprek om de scheiding te regelen zonder tussenkomst van de rechter.

Mediation Breda

Bij mediation bij scheiding, ofwel collaborative divorce, ga je op een open wijze met elkaar het gesprek aan om de scheiding / het samenlevingscontract op een nette wijze te beëindigen. Daarbij hebben jij en je ex-partner altijd aandeel in het eindresultaat. Bij mediation bij scheiding kun je afwijken van de wet en een maatwerkregeling treffen waarbij alle betrokkenen een aandeel hebben in het proces. Dat voelt meestal prettiger dan de langdurige rechtzaak en een beslissing van de rechter. Kijk hier voor meer over informatie over de spelregels van mediation.

Mediation bij scheiding Breda

Bij mediation bij scheiding, begeleiden en coachen wij jou en je ex-partner om de scheiding samen te regelen en het ouderschap in te vullen. Indien nodig worden professionals ingeschakeld zoals financieel adviseurs of taxateurs als de situatie daarom vraagt. Wij beschikken over een zeer kwalitatief netwerk van deskundigen in Breda en omgeving die wij, indien nodig, graag met jou in contact brengen.

Emoties scheiding

Bij een scheiding horen de meest uiteenlopende emoties. Wij zijn voldoende opgeleid en ervaren om te weten hoe deze emoties zich manifesteren en hoe we kunnen proberen te voorkomen dat ze het proces verstoren. Wij geloven namelijk dat de (zakelijke) afwikkeling van een scheiding pas écht goed kan verlopen wanneer er oog is voor deze emoties en ieders wensen en belangen in het proces. Op die manier worden de juiste beslissingen genomen die niet gekleurd worden door verdriet of boosheid. Kijk hier voor meer informatie over de emotionele kant van een scheiding.

Kwalitatief hoogwaardige partner

KentieThomas is aangesloten bij de vFAS (de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators). De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht waarvan het merendeel van de aangesloten leden zich heeft gespecialiseerd tot advocaat- scheidingsmediator. Daardoor bent u bij KentieThomas verzekerd van een samenwerking met een kwalitatief hoogwaardige partner.

Contact mediation bij scheiding Breda

Meer weten over mediation bij scheiding? Als mediator in Breda informeren we je graag over deze vorm van scheiden. Bel naar 085 – 300 1070 of stuur een e-mail naar info@kentiethomas.nl voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Breda!