Spring naar content

Echtscheiding Tilburg

Ga je scheiden en ben je op zoek naar een deskundige partij die jou en je kinderen in dit proces kan coachen, adviseren en begeleiden? Kentiethomas is een kantoor van (scheidings)mediators en familierechtadvocaten. Als echtscheidingsspecialisten zijn wij in staat om elke scheiding, zowel nationaal als internationaal, van a tot z te begeleiden.

Scheiding tilburg

Een scheiding brengt veel onzekerheid en emoties met zich mee. Dan kan het, zeker in het begin, moeilijk zijn om de juiste beslissingen te nemen over alle financiële en praktische zaken die geregeld moeten worden. Wij van kentiethomas zijn er dan om je te helpen. Als specialistisch kantoor ben je bij kentiethomas verzekerd van een samenwerking met een partij die écht verstand van zaken heeft en je kan begeleiden in de manier van scheiden die het beste bij je past. Lees hier meer over de aanpak van kentiethomas.

Diverse vormen van scheiden

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek informeren wij je over de diverse manieren die mogelijk zijn om een scheiding af te wikkelen. Dat kan zijn mediation, overlegscheiden, onderhandelen en – als jij en je ex-partner er samen echt niet uitkomen – een gerechtelijke procedure. We streven er altijd naar een duurzame oplossing te creëren die voor iedereen aanvaardbaar is. Lees hier meer over de diverse vormen van scheiden.

Duurzame oplossing

Ons doel is dat alles goed geregeld wordt en jij en je kinderen een gelukkige toekomst tegemoet gaan. Je bent dan wel geen partners meer, maar jullie blijven wel collega-ouders. Een scheiding is een heftige gebeurtenis voor een kind. Daarom vinden wij het belangrijk om kinderen al in een vroeg stadium te betrekken bij het regelen van de scheiding. Wij hebben een ruime ervaring met het voeren van gesprekken met kinderen en beschikken over een essentiële kennis van relevante aspecten van (ontwikkelings)psychologie, het verwerkingsproces en de belevingswereld van kinderen van elke leeftijd.

Professionals echtscheiding tilburg

Als echtscheidingsspecialisten zijn wij in staat om elke scheiding, zowel nationaal als internationaal, van begin tot eind – tot de formele afronding bij de rechtbank – te begeleiden. Daarnaast beschikken wij over een kwalitatief netwerk van professionals in tilburg en omgeving die een bijdrage kunnen leveren als de situatie daarom vraagt, zoals (kinder)coaches, taxateurs, etc. Wij dragen samen met jou zorg voor een duurzame regeling die een vangnet biedt voor nu en in de toekomst.

Contact

Meer weten? Bel dan naar 085 – 300 1070 of stuur een e-mail naar info@kentiethomas.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.